torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun (t)aika

Meni meillä melko perinteisissä merkeissä. Eli syödessä. Ja syödessä. Vähän lisää syödessä. Kaikilla sukulaisilla vuoropäivinä.


Maanataina kävimme naapurikunnassa hautausmaalla, sielä kun ovat mieheni- ja minun paappani haudat. Samalla kyläiltiin ystäväperheen luona, lahjoja vaihtamassa. Saimme ihani itse tehtyjä herkkuja: konjakkisinappia, paholaisen hilloa ja limppua. Ja kyllä oli hyvää!

Limppua leivoin itsekkin kinuskikissan ohjeella. Tuli aivan järkyttävän hyvää! Pomeranssin korvasin rusinoilla ja siirappia saattoi mennä hiukan enemmän kuin ohjeessa käskettiin..
Mutta juuri oikeanlaista limppua, makeaa, kosteaa tahmeaa. Nam. näitä saivat mummat ja kummit jouluviemisiksi, sekä pari ystävää myös. 
Miksi mulle käy aina näin leipää leipoessa? :D

Aattona sitten heräiltiin, pukki oli tuonut jo pari lahjaa kuusen alle. Uudet pyhääsemmät takit molemmille pojille sekä rattikelkat. Onneksi pukki oli ne jo yöllä tuonut, päivällä ehdittiin käydä ne pikaisesty testaamassa. Senhän jälkeen on viimeisetkin lumet sulaneet...

Anoppi oli tosiaan aamulla meillä joulusaunassa, sitten syötiin puurot ja laskettelemaan. Iltapäivällä mentiin syömään mun mumman luo(83vee!!) koko sakki ja illaksi sitten meidän äitille pukkia odottelemaan.
Lahjoja tuli kyllä selvästi enemmän kiltteysasteeseen verrattuna ainakin pojille. Vaatteita, pyyhkeitä, leluja, pelejä.. ja paljon.
Itsekkin olin ilmeisesti ollut todella kiltti, muutaman high lightina meikäläisen lahjarepertuaarista mainittakkoon se uusi ihana Canon, talvikengät, Dolce Gusto, tangle teaser, uusi hely My Saaga-koruuni.. Sekä vaikka mitä ihanaa vaikka kuinka paljon.

Joulupäivänä oltiin mun kummeilla syömässä ja tänään vielä anoppilassa. Kyllä meinaa jo vähän ahdistaa. Onneksi tiet on sulat, aika ripeetä lenkkiä on päässyt ees vetämään.

Laitetaanpas alle  vielä mun joulupäivän look, hiukset on myös lyhentynyt varmaan 15cm.
Toi karvaliivi on puhdasta rakkautta! Sellaisesta haaveilin melkeen kaksi vuotta ennenkä sain hankittua. Eikä kaduta pätkääkään!

Puss!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti lämmittää mieltä!