perjantai 25. heinäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin

Kyllä oli mahtava fiilis lyödä työmaan ovi perässään kiinni, kun tietää ettei tarvi viikkoon mennä. Onhan tuo viikko ihan naurettavan lyhyt aika, mutta parempi kun ei mitään. Jos sitten ensi kesänä olis vähän pidempikin pätkä.
Mitäs me nyt sitten meinataan puuhata?
Nooh, tänään aateltiin lähteä meren rannalle uimaan ja loikoilemaan, jahka mies pääsee myös töistä kotiin. Eväät ja rantaleluja messiin tottakai.
Huomenna olisi huutokauppakeisari lähikaupungissa pitämässä huutokauppaa. Mies rakastaa sitä, joten ehkä ajellaan sinne ja katotaan tarttuuko jotain mukaan :)
Miehen sisko pyysi mua huomenna myös "vähän" viiniä juomaan. Me ollaankin joka kesä pidetty viini-ja saunomis ilta, eihän perinteitä sovi skipata.
Toivottavasti en saa aiheutettua itselleni huikeaa dagen efteriä, sillä sunnuntaina starttaa...

LOMAREISSU 2014!
Ajellaan ensin Vammalaan miehen isän luo yheksi yöksi, siitä aamulla auton nokka kohti Helsinkiä. Ohjelmassa nää perus Korkeasaari, Suomenlinna picnic, luonnontieteellinen museo ja Sea Life. Hommataan paikallisliikennelippu systeemit, niin saa ajella sitten mihin huvittaa. Ehdottomasti tahdon myös Hard Rock Cafeeseen syömään. Muuten fiilis pohjalla matkassa. Pariksi Yöksi mennään Scandicin Marskiin.

Mä oon niin fiiliksissä!

Loppuviikko meneekin varmasti x-asennossa maaten ja pattereita ladaten.

Lomatyylini tulee olemaan aikalailla tämä:

Eli kukkamekko ja hellehattu!Jei!




Puuuussss tyypit ja ihanaa kesää!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kesää sinnekin, ja mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon! Toivottavasti ei pahasti eksytä isoolla kirkolla ja aurinko paistaa :)

      Poista

Kommentti lämmittää mieltä!