sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Pihatöitä

Tänä viikonloppuna on saatu todella nauttia aurinonpaisteesta. Ihan konkreettisesti sekä mun omassa mielessä.
Perjantaina olin ratsastamassa. Menin valtaisalla suokilla. Meni aivan sairaan hyvin! En kyseisellä ruunalla ollut hetkeen mennytkään ja edelliskerrasta jäi vähän huono maku,
Vaan ei tällä kertaa. Hevosella oli eteenpäinpyrkimystä, se oli kuulolla ja välittömästi alkukäyntien jälkeen hakeutui hienoon muotoon. Tunti keskittyi perusjuttuihin, taivuteltiin paljon. Reenattiin myös keskiravia ja WOW. Opettaja kehui ettei ole koskaan nähnyt ruunan esittävän yhtä hienoa keskiravia *hyväminä*.
Laukka oli jotain aivan mahtavaa. Yleensä vähän kömpelö ja jäykkä ruuna toimi ihan pelkästään istunnalla. Se taipui hienosti, laukka oli erittäin eteen-ja ylöspäin ja mainion temmokasta. Hienossa peräänannossa. Jäi kyllä niin mahtava fiilis että tämän järkäleen sain niin hienosti liikkumaan :)
Lauantaina tehtiin pihatöitä koko päivä. Meille on tulossa oma tynnyrisauna kesäkuulla ja tontti kaipasi raivausta. Mies riehui moottorisahan kanssa, minä ja lapset kannettiin roskia peräkärryyn.
Lätäkkö

Haravan kanssa tuli myös riehuttua.
Sama homma jatkui sunnuntaina. Lisäksi naapurin kaivinkonemies kävi tsekkaamassa urakan, mutta totesi sen liian suureksi minikaivurilleen. Pienen paikkakunnan etuja, suositteli sitten jotain kollegaansa jolla on hommaan sopivammat vehkeet. 
Viikonloppuun kuului myös grillailua, kesärenkaiden vaihtoa ja anopin vappumunkkeja. Mmmmm..
Ja tietysti yhdessä oloa perheenä. Se on kyllä ihana parasta <3

Minä jatkan nyt herkutteluani tuoreella ananaksella. Mainiota tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti lämmittää mieltä!